Wednesday, 3 October 2012

DENDA...!!!

Assalammualaikum semua...

Hari ini nak update blog pasal kalori makanan...
Since dah makan banyak lunch ni, saya kena denda...
Kena publish apa yang saya dah makan from breakfast to lunch...
Sila state berapa kalori sekali okeh...
Sepatutnya kena publish kat FB tapi saya refuse... >.<

Breakfast :   Shake F1 + F3                   = 220 kalori
Lunch      :    Piza berkeju (2 keping)    = 480 kalori
                      Nasi bukhari                       = 590 kalori
                      Ayam Lada Hitam              = 160 kalori

                                          Total                 = 1450 kalori
          Pengambilan kalori sepatutnya   = 1775 kalori
               (based calculation) 

*Sila exercise double standard.. Pengsan.. Huhu... -_-"

p/s: Berpuluh kilogram lagi nak turun nih... Pasni jangan cuai lagi ya tuan punya blog... ^^


Gambo masa kecik... Memang tembam pun.. 
HUHU...   >.<

3 comments:

  1. http://www.mazidulakmal.com/2012/10/episod-majalah-3-ditonton-lebih-2-juta.html

    Cuba awk follow blog ni..antara cara warga asing mencari duit dan melaburkan pada perniagaan

    ReplyDelete
  2. Thanks awak for sharing this info..
    Saya dah tengok... Pasni, if saya nak menderma, saya kena make sure takleh derma semberono... Terkena kat diri sendiri.. Huhu... -_-"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads