Saturday, 3 August 2013

::Cuit-cuit HARI RAYA::

Bismillahirrahmanirrahim...


Hari ini sudah 25 Ramadhan...
Maksudnya Ramadhan makin menghampiri ke hujungnya...
Alhamdulillah, kita semua masih bernyawa untuk meneruskan kehidupan...
InsyaAllah, berpeluang juga menyambut bulan Syawal...

Dulu, bila jadi budak-budak Hari Raya paling ditunggu sebab dapat duit raya...
Tapi bila dah jadi orang dewasa ni, masih menunggu Hari Raya tetapi tidak se'excited' seperti zaman budak-budak...
Mungkin kerana banyak tanggungjawab dan komitmen selain banyak berfikir...
Apa pun, semoga Hari Raya kali ini menjadi hari yang bahagia buat semua orang... Aminn...

Persiapan raya kali ini seperti biasa sederhana sahaja...
Kuih raya seperti biasa ialah 'kuih tunjuk'...
Baju raya belum jumpa lagi yang mengikut tema...
Duit raya sudah lama tersedia...
Tak sabar nak berkongsi dengan famili terutamanya anak saudara yang 'cute mute'...

Sambil tulis blog ni sempat jugak tengok video resipi udang bersalut sos supreme maggi....
Wah, nampak mudah dan sedap...
Boleh jugak tengok video resepi ALIF (sila klik) ni untuk resipi raya dan juadah berbuka puasa..

Okey, masa untuk tutup blog dan sambung kerja...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
MAAF ZAHIR BATIN...



~Salam ukhwah dari Tuan Punya BLOG~
(^_^)





2 comments:

  1. Minta maaf, takde FB share...
    InsyaAllah, akan diusahakan ye... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads